Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 9, 12 maart 1877. Aangifte van het overlijden van
Janna Wenzing op 59‑jarige leeftijd.

Gerrit Jan Morshuis, oud 60 jaar, van beroep tapper, woonachtig te Ootmarsum

Johann Heinrich Bernard Smits, oud 49 jaar, van beroep boekverkoper, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 12 maart 1877 verklaard dat:
Janna Wenzing, oud 59 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Gildehaus (Pruissen)
echtgenote van Gerhardus Noordhuis
dochter van Gerrit Wenzing, overleden
en van Fenne Ahlers, overleden
is overleden op 59‑jarige leeftijd op 12 maart 1877 om 6:00 uur te Ootmarsum (huis 215).

Overlijdensakte van Janna Wenzing

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2020-04-04 00:46:08