Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 26, 22 oktober 1879 , aangifte van het overlijden van
Gerhardus Johannes Lenferink op 77‑jarige leeftijd.

Gradus Brunninkhuis, oud 46 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Denekamp

Hermannes Johannes Frons, oud 33 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Denekamp

Aangever heeft op 22 oktober 1879 verklaard dat:
Gerhardus Johannes Lenferink, oud 77 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Tubbergen
echtgenoot van Hendrika Hofste
zoon van Bernardus Lenferink, overleden
en van Gezina Scholte, overleden
is overleden op 77‑jarige leeftijd op 19 oktober 1879 om 12:00 uur te Ootmarsum (huis BK 315).

Opmerking

dit moet Hermannus Johannes Lenferink zijn