Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 31, 17 december 1879 , aangifte van het overlijden van
Euphemia Keupink op 76‑jarige leeftijd.

Albertus Voorhuis, oud 41 jaar, van beroep molenaar, woonachtig te Ootmarsum

Gerrit Jurriaan Betman, oud 56 jaar, van beroep bleeker, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 17 december 1879 verklaard dat:
Euphemia Keupink, oud 76 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Denekamp
weduwe van Hendrikus Hering

is overleden op 76‑jarige leeftijd op 16 december 1879 om 17:00 uur te Ootmarsum (huis BK 273).

De namen van de ouders van de overledene zijn onbekend.

Overlijdensakte van Euphemia Keupink

2019-08-14 06:02:20