Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 6, 7 februari 1880 , aangifte van het overlijden van
Albertus Kottink op 58‑jarige leeftijd.

Frederikus Niemeijer, oud 47 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarsum

Bernardus Jansen, oud 33 jaar, van beroep arbeider, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 7 februari 1880 verklaard dat:
Albertus Kottink, oud 58 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum, ongehuwd
zoon van Hermannus Kottink, overleden
en van Eva Evers, overleden
is overleden op 58‑jarige leeftijd op 7 februari 1880 om 1:00 uur te Ootmarsum (huis K 130).

Overlijdensakte van Albertus Kottink

2019-08-14 06:02:38