Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 13, 12 juni 1883 , aangifte van het overlijden van
Gradus Ossenvoort op 77‑jarige leeftijd.

Jan Heisterweerth, oud 51 jaar, van beroep arbeider, woonachtig te Ootmarsum

Johann Wilhelm Quaink, oud 34 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 12 juni 1883 verklaard dat:
Gradus Ossenvoort, oud 77 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum, ongehuwd

is overleden op 77‑jarige leeftijd op 11 juni 1883 om 12:00 uur te Ootmarsum (huis K 193).

Opmerking

weduwnaar: partner niet bekend

De namen van de ouders van de overledene zijn onbekend.

Overlijdensakte van Gradus Ossenvoort

2019-08-14 06:08:14