Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 5, 7 maart 1884 , aangifte van het overlijden van
Johannes Kavink op 72‑jarige leeftijd.

Hendrikus Oonk, oud 52 jaar, van beroep koperslager, woonachtig te Ootmarsum

Bernardus van Weersel, oud 41 jaar, van beroep schoorsteenveger, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 7 maart 1884 verklaard dat:
Johannes Kavink, oud 72 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Losser
weduwnaar van Maria Elsbeek

is overleden op 72‑jarige leeftijd op 6 maart 1884 om 5:00 uur te Ootmarsum (huis K 113).

De namen van de ouders van de overledene zijn onbekend.

Overlijdensakte van Johannes Kavink

2019-08-14 06:09:28