Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 6, 29 maart 1884 , aangifte van het overlijden van
Aleida Brandehof op 22‑jarige leeftijd.

Hendrikus Oonk, oud 52 jaar, van beroep koperslager, woonachtig te Ootmarsum

Herman Budde, oud 35 jaar, van beroep horlogemaker, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 29 maart 1884 verklaard dat:
Aleida Brandehof, oud 22 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Denekamp, ongehuwd
dochter van Gerrit Jan Brandehof, van beroep bakker
en van Maria Masselink, overleden
is overleden op 22‑jarige leeftijd op 28 maart 1884 om 5:00 uur te Ootmarsum (huis K 100).

Overlijdensakte van Aleida Brandehof

2019-08-14 06:09:30