Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 37, 14 december 1885. Aangifte van het overlijden van
Euphemia Hendrika Maria Teusse op 63‑jarige leeftijd.

Daniel van Benthem, oud 58 jaar, van beroep arbeider, woonachtig te Ootmarsum

Christiaan Johannes Antonius Hesselink, oud 52 jaar, van beroep bloemkweeker, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 14 december 1885 verklaard dat:
Euphemia Hendrika Maria Teusse, oud 63 jaar, van beroep kostschoolhouderes, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum, ongehuwd
dochter van Hendrikus Hermanus Teusse, overleden
en van Johanna Bernardina Engbers, overleden
is overleden op 63‑jarige leeftijd op 12 december 1885 om 17:00 uur te Ootmarsum (huis K 139).

Overlijdensakte van Euphemia Hendrika Maria Teusse

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

2020-05-29 03:13:29