Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 2, 14 januari 1812. Aangifte van het overlijden van
Berendina Hake op 97‑jarige leeftijd.

Lambertus Ruitenberg, oud 52 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ouden Ootmarssum

Albert Bruggink, oud 51 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ouden Ootmarssum

Aangever heeft op 14 januari 1812 verklaard dat:
Berendina Hake, oud 97 jaar, van beroep spinster, woonachtig te Ouden Ootmarssum, ongehuwd

is overleden op 97‑jarige leeftijd op 13 januari 1812 om 18:00 uur te Ouden Ootmarssum.

De namen van de ouders van de overledene zijn onbekend.

Overlijdensakte van Berendina Hake

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2019-11-22 01:45:45