Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 35, 27 december 1889. Aangifte van het overlijden van
Albertus Broekhuis op 73‑jarige leeftijd.

Hendrikus Hulsink, oud 71 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarsum

Hermannus Johannes Kottink, oud 65 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 27 december 1889 verklaard dat:
Albertus Broekhuis, oud 73 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum
weduwnaar van Euphemia Aleida Oude Smienk
zoon van Bernardus Broekhuis, overleden
en van Anna ter Horst, overleden
is overleden op 73‑jarige leeftijd op 25 december 1889 om 6:00 uur te Ootmarsum (huis K 129).

Overlijdensakte van Albertus Broekhuis

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2019-11-15 06:48:16