Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 7, 1 februari 1890 , aangifte van het overlijden van
Antoon Johannes Pahlplatz op 58‑jarige leeftijd.

Jan Ottenhof, oud 71 jaar, van beroep vrachtrijder, woonachtig te Ootmarsum

Bernardus Johannes Brand, oud 33 jaar, van beroep houtdraaijer, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 1 februari 1890 verklaard dat:
Antoon Johannes Pahlplatz, oud 58 jaar, van beroep aannemer, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Almelo (Ambt)
weduwnaar van Maria Bruggink
weduwnaar van Johanna Beijerink
zoon van Antoon Karel Wilhelm Pahlplatz, overleden
en van Gerritdina Maathuis, overleden
is overleden op 58‑jarige leeftijd op 31 januari 1890 om 7:30 uur te Ootmarsum (huis K 188).

Overlijdensakte van Antoon Johannes Pahlplatz

2019-08-14 06:17:31