Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 24, 31 oktober 1890. Aangifte van het overlijden van
Hendrikus Franciscus Heupink op 41‑jarige leeftijd.

Johann Bernhard Heinrich Smits, oud 63 jaar, van beroep boekbinder, woonachtig te Ootmarsum

Johannes Morshuis, oud 36 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 31 oktober 1890 verklaard dat:
Hendrikus Franciscus Heupink, oud 41 jaar, van beroep metselaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum
echtgenoot van Hanna Geerdink
zoon van Johannes Bernardus Heupink, overleden
en van Anna Maria Reinders, overleden
is overleden op 41‑jarige leeftijd op 30 oktober 1890 om 19:00 uur te Ootmarsum (huis K 211).

Overlijdensakte van Hendrikus Franciscus Heupink

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2020-04-04 01:32:05