Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 43, 7 november 1891. Aangifte van het overlijden van
Johan Hendrik Berkenvelder op 42‑jarige leeftijd.

Frans Carl Linde, oud 49 jaar, woonachtig te Ootmarsum

Antonie Kip, oud 51 jaar, van beroep logementhouder, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 7 november 1891 verklaard dat:
Johan Hendrik Berkenvelder, oud 42 jaar, van beroep winkelier, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum, ongehuwd
zoon van Frans Berkenvelder, overleden
en van Margaretha Elizabeth Römer
is overleden op 42‑jarige leeftijd op 6 november 1891 om 15:00 uur te Ootmarsum (huis K 90).

Overlijdensakte van Johan Hendrik Berkenvelder

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

2020-06-02 09:28:57