Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 1, 12 januari 1892 , aangifte van het overlijden van
Hermannus Geerdink op 50‑jarige leeftijd.

Johannes Frederikus Nadorp, oud 41 jaar, van beroep bakker, woonachtig te Ootmarsum

Jan Caspar Coenraad Frowijn, oud 30 jaar, van beroep metselaar, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 12 januari 1892 verklaard dat:
Hermannus Geerdink, oud 50 jaar, van beroep tapper, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum
weduwnaar van Bernardina Elisabeth Kötters
echtgenoot van Geertruida Nieuweweme
zoon van Hendrikus Geerdink, overleden
en van Johanna Braakhuis, overleden
is overleden op 50‑jarige leeftijd op 11 januari 1892 om 12:00 uur te Ootmarsum (huis BK 315).

Overlijdensakte van Hermannus Geerdink

2019-08-14 06:21:04