Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 31, 10 november 1894. Aangifte van het overlijden van
Catharina Morshuis op 66‑jarige leeftijd.

Albertus Morshuis, oud 66 jaar, van beroep nachtwaker, woonachtig te Ootmarsum

Johannes Bernardus ter Horst, oud 46 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 10 november 1894 verklaard dat:
Catharina Morshuis, oud 66 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum
weduwe van Theodorus Weustink
dochter van Jan Morshuis, overleden
en van Gezina Wissink, overleden
is overleden op 66‑jarige leeftijd op 10 november 1894 om 6:30 uur te Ootmarsum (huis K 207).

Overlijdensakte van Catharina Morshuis

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2019-12-14 09:50:03