Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 1, 7 januari 1895 , aangifte van het overlijden van
Albert Gerhard Mulder op 79‑jarige leeftijd.

Jan Ottenhof, oud 76 jaar, van beroep tapper, woonachtig te Ootmarsum

Hendrikus Lambertus Floot, oud 36 jaar, van beroep sigarenmaker, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 7 januari 1895 verklaard dat:
Albert Gerhard Mulder, oud 79 jaar, van beroep bakker, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Uelsen (Pruissen)
echtgenoot van Maria Hagedoorn

is overleden op 79‑jarige leeftijd op 6 januari 1895 om 9:00 uur te Ootmarsum (huis K 192).

De namen van de ouders van de overledene zijn onbekend.

Overlijdensakte van Albert Gerhard Mulder

2019-08-14 06:25:25