Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 30, 21 mei 1895 , aangifte van het overlijden van
Lea Cantor op 59‑jarige leeftijd.

Carel Hedeman, oud 74 jaar, van beroep slager, woonachtig te Ootmarsum

Levie ten Brink, oud 57 jaar, van beroep slager, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 21 mei 1895 verklaard dat:
Lea Cantor, oud 59 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum, ongehuwd
dochter van Joachim Meijer Cantor, overleden
en van Theresia Oppenheimer, overleden
is overleden op 59‑jarige leeftijd op 21 mei 1895 om 5:00 uur te Ootmarsum (huis K 61).

Overlijdensakte van Lea Cantor

2019-08-14 06:26:42