Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 15, 18 oktober 1898 , aangifte van het overlijden van
Gezina Elisabeth Tenniglo op 65‑jarige leeftijd.

Albert Jan Wolkotte, oud 58 jaar, van beroep timmerman, woonachtig te Ootmarsum

Hendrikus van Limburg, oud 42 jaar, van beroep arbeider, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 18 oktober 1898 verklaard dat:
Gezina Elisabeth Tenniglo, oud 65 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum
echtgenote van Engelbertus van Benthem
dochter van Gerardus Tenniglo, overleden
en van Johanna Wiechers, overleden
is overleden op 65‑jarige leeftijd op 18 oktober 1898 om 5:00 uur te Ootmarsum (huis BK 370).

Overlijdensakte van Gezina Elisabeth Tenniglo

2019-08-14 06:30:03