Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 16, 29 oktober 1898 , aangifte van het overlijden van
Hendrikus Johannes Tenniglo op 70‑jarige leeftijd.

Bernardus Johannes van der Maas, oud 44 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Ootmarsum

Hendrikus Bernardus Moekotte, oud 32 jaar, van beroep winkelier, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 29 oktober 1898 verklaard dat:
Hendrikus Johannes Tenniglo, oud 70 jaar, van beroep houtdraaier, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum
weduwnaar van Teodora van Benthem
echtgenoot van Maria Wolbers
zoon van Gerhardus Tenniglo, overleden
en van Johanna Wichers, overleden
is overleden op 70‑jarige leeftijd op 28 oktober 1898 om 5:30 uur te Ootmarsum (huis K 202).

Overlijdensakte van Hendrikus Johannes Tenniglo

2019-08-14 06:30:05