Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 12, 24 maart 1900 , aangifte van het overlijden van
Jan Geerdink op 75‑jarige leeftijd.

Bernardus Oude Luttikhuis, oud 47 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarsum

Ignatius Beukers, oud 28 jaar, van beroep bakker, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 24 maart 1900 verklaard dat:
Jan Geerdink, oud 75 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum
weduwnaar van Janna Meenderink
zoon van Bernardus Geerdink, overleden
en van Johanna Albers, overleden
is overleden op 75‑jarige leeftijd op 24 maart 1900 om 2:00 uur te Ootmarsum (huis BK 310).

Overlijdensakte van Jan Geerdink

2019-08-14 06:32:29