Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 30, 29 oktober 1901 , aangifte van het overlijden van
Friedrich Ammeker op 66‑jarige leeftijd.

Johannes Marinus van Steden, oud 63 jaar, van beroep huisschilder, woonachtig te Ootmarsum

Bernardus Lambertus Johannink, oud 49 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 29 oktober 1901 verklaard dat:
Friedrich Ammeker, oud 66 jaar, van beroep gepasporteerd militair, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Isenfluh (Z), ongehuwd

is overleden op 66‑jarige leeftijd op 28 oktober 1901 om 20:00 uur te Ootmarsum (huis BK 272).

De namen van de ouders van de overledene zijn onbekend.

Overlijdensakte van Friedrich Ammeker

2019-08-14 06:34:28