Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 17, 25 juni 1908. Aangifte van het overlijden van
Johanna Hermanna Warnink op 61‑jarige leeftijd.

Henricus Bernardus Buijvoets, oud 64 jaar, van beroep koperslager, woonachtig te Ootmarsum

Hendrikus Everhardus Hulsink, oud 38 jaar, van beroep sigarenmaker, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 25 juni 1908 verklaard dat:
Johanna Hermanna Warnink, oud 61 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum
echtgenote van Gerhard Hermann Budde
dochter van Hendrikus Warnink, overleden
en van Euphemia van Benthem, overleden
is overleden op 61‑jarige leeftijd op 24 juni 1908 om 22:30 uur te Ootmarsum (huis K 93).

Overlijdensakte van Johanna Hermanna Warnink

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

2020-06-01 03:38:32