Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 17, 29 augustus 1916. Aangifte van het overlijden van
Gerhard Hermann Budde op 67‑jarige leeftijd.

Henricus Bernardus Buijvoets, oud 72 jaar, van beroep koperslager, woonachtig te Ootmarsum

Jacobus Hendrikus Nicolaas Muurlink, oud 63 jaar, van beroep winkelier, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 29 augustus 1916 verklaard dat:
Gerhard Hermann Budde, oud 67 jaar, van beroep horlogemaker, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Nordhorn
weduwnaar van Johanna Hermanna Warnink
zoon van Johann Bernard Budde, overleden
en van Wilhelmine Frieling, overleden
is overleden op 67‑jarige leeftijd op 28 augustus 1916 om 3:30 uur te Ootmarsum (huis K 85).

Overlijdensakte van Gerhard Hermann Budde

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

2020-06-02 09:30:51