Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 5, 16 maart 1917. Aangifte van het overlijden van
Jan Hendrik Toenink op 69‑jarige leeftijd.

Johannes Hendrikus Floot, oud 74 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarsum

Gerhardus Johannes Steinmeijer, oud 51 jaar, van beroep timmerman, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 16 maart 1917 verklaard dat:
Jan Hendrik Toenink, oud 69 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum, ongehuwd
zoon van Lambertus Toenink, overleden
en van Susanna Veelers, overleden
is overleden op 69‑jarige leeftijd op 16 maart 1917 om 4:00 uur te Ootmarsum (huis BK 353).

Overlijdensakte van Jan Hendrik Toenink

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

2020-05-29 02:45:06