Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 49, 17 april 1815 , aangifte van het overlijden van
Sara Jongejans op 76‑jarige leeftijd.

Jan Georg Vaupell, oud 46 jaar, van beroep koopman, woonachtig te Stad Ootmarssum

Everhardus Vos, oud 39 jaar, van beroep blaauwverver, woonachtig te Stad Ootmarssum

Aangever heeft op 17 april 1815 verklaard dat:
Sara Jongejans, oud 76 jaar, van beroep naaister, woonachtig te Stad Ootmarssum, ongehuwd
dochter van Hendrik Jongejans, overleden
en van Johanna de Groot, overleden
is overleden op 76‑jarige leeftijd op 15 april 1815 om 23:00 uur te Stad Ootmarssum (huis 39).

Overlijdensakte van Sara Jongejans

2019-08-14 03:39:39