Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 12, 21 augustus 1943. Aangifte van het overlijden van
Gefemia Gezina Kuiphuis op 53‑jarige leeftijd.

Bernardus Johannes Morshuis, oud 44 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 21 augustus 1943 verklaard dat:
Gefemia Gezina Kuiphuis, oud 53 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Tubbergen
echtgenote van Bernardus Johannes Veldman
dochter van Albertus Kuiphuis, overleden
en van Aleida Brager, overleden
is overleden op 53‑jarige leeftijd op 20 augustus 1943 om 18:30 uur te Ootmarsum.

Overlijdensakte van Gefemia Gezina Kuiphuis

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2020-04-04 00:43:49