Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 6, 16 juli 1948. Aangifte van het overlijden van
Maria Gerhardus Wilhelmus Essink op 67‑jarige leeftijd.

Hendrikus Theodorus Johannes Hulshof, oud 61 jaar, van beroep schoenmaker, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 16 juli 1948 verklaard dat:
Maria Gerhardus Wilhelmus Essink, oud 67 jaar, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Tubbergen
echtgenoot van Gerharda Josephina Maria K├Ârmeling
zoon van Johannes Wilhelmus Theodorus Hendrikus Essink, overleden
en van Maria Theresia Hollen, overleden
is overleden op 67‑jarige leeftijd op 15 juli 1948 om 19:30 uur te Ootmarsum.

Overlijdensakte van Maria Gerhardus Wilhelmus Essink

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.

2020-06-01 03:47:27