Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 95, 9 oktober 1815 , aangifte van het overlijden van
Gerrit Jan Heivelt op 71‑jarige leeftijd.

Lucas Auste, oud 39 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Noorddeurningen

Gerrit Jan Blokhuis, oud 38 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Noorddeurningen

Aangever heeft op 9 oktober 1815 verklaard dat:
Gerrit Jan Heivelt, oud 71 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Noorddeurningen
weduwnaar van Geertrui Voskamp

is overleden op 71‑jarige leeftijd op 8 oktober 1815 om 1:00 uur te Noord Deurningen (huis 36).

De namen van de ouders van de overledene zijn onbekend.

Overlijdensakte van Gerrit Jan Heivelt

2019-08-14 03:41:34