Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarsum,
akte 11, 11 september 1957. Aangifte van het overlijden van
Gerritdina Cornelia Frowijn op 49‑jarige leeftijd.

Hendrikus Hermanus Geerdink, oud 49 jaar, van beroep aannemer, woonachtig te Ootmarsum

Aangever heeft op 11 september 1957 verklaard dat:
Gerritdina Cornelia Frowijn, oud 49 jaar, van beroep onderwijzeres, woonachtig te Ootmarsum, geboren te Ootmarsum, ongehuwd
dochter van Frederik Adolf Frowijn, overleden
en van Gerritdina Geziena Huizink, overleden
is overleden op 49‑jarige leeftijd op 11 september 1957 om 2:00 uur te Ootmarsum.

Overlijdensakte van Gerritdina Cornelia Frowijn

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2020-04-04 01:35:59