Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 113, 10 december 1815 , aangifte van het overlijden van
Geertrui Toenink op 70‑jarige leeftijd.

Berend Loman, oud 37 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Groot Agelo

Hendrik Steggink, oud 32 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Groot Agelo

Aangever heeft op 10 december 1815 verklaard dat:
Geertrui Toenink, oud 70 jaar, van beroep spinster, woonachtig te Groot Agelo, ongehuwd
dochter van Gerrit Jan Toenink, overleden
en van Jenne Toenink, overleden
is overleden op 70‑jarige leeftijd op 9 december 1815 om 9:00 uur te Groot Agelo (huis 14).

Overlijdensakte van Geertrui Toenink

2019-08-14 03:42:18