Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 64, 29 juni 1816 , aangifte van het overlijden van
Jan Hendrik Postel op 41‑jarige leeftijd.

Lambertus Roetenberg, oud 58 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Olden Ootmarssum

Berend Jan ter Linde, oud 33 jaar, van beroep boeren-knegt, woonachtig te Olden Ootmarssum

Aangever heeft op 29 juni 1816 verklaard dat:
Jan Hendrik Postel, oud 41 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Olden Ootmarssum
echtgenoot van Euphemia Tijhuis

is overleden op 41‑jarige leeftijd op 29 juni 1816 om 10:00 uur te Olden Ootmarsum (huis 11).

De namen van de ouders van de overledene zijn onbekend.

Overlijdensakte van Jan Hendrik Postel

2019-08-14 03:45:07