Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 46, 22 april 1817 , aangifte van het overlijden van
Gerrit Jan Jansen op 6‑jarige leeftijd.

Everhardus Vos, oud 41 jaar, van beroep blaauwverwer, woonachtig te Stad Ootmarssum

Jan Alberink, oud 39 jaar, van beroep wever, woonachtig te Stad Ootmarssum

Aangever heeft op 22 april 1817 verklaard dat:
Gerrit Jan Jansen, oud 6 jaar, woonachtig te Stad Ootmarssum
zoon van Jan Jansen, van beroep wever
en van Johanna Groothuis, overleden
is overleden op 6‑jarige leeftijd op 21 april 1817 om 24:00 uur te Stad Ootmarssum (huis 24).

Overlijdensakte van Gerrit Jan Jansen

2019-08-14 03:54:36