Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 31, 19 april 1818. Aangifte van het overlijden van
Hendrik Meijer op 66‑jarige leeftijd.

Jan Hendrik van Tubbergh, oud 55 jaar, van beroep deurwaarder, woonachtig te Stad Ootmarssum

Petrus van Assen, oud 39 jaar, van beroep schilder, woonachtig te Stad Ootmarssum

Aangever heeft op 19 april 1818 verklaard dat:
Hendrik Meijer, oud 66 jaar, van beroep dagloner, woonachtig te Stad Ootmarssum, ongehuwd
zoon van Derk Meijer, overleden
en van Maria Tijinck, overleden
is overleden op 66‑jarige leeftijd op 17 april 1818 om 22:30 uur te Stad Ootmarssum (huis 229).

Overlijdensakte van Hendrik Meijer

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2019-11-15 05:57:32