Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 67, 5 september 1818. Aangifte van het overlijden van
Johanna Nijhuis op 36‑jarige leeftijd.

Jan Hendrik ten Bokum, oud 69 jaar, van beroep schilder, woonachtig te Stad Ootmarssum

Bartus Morshuis, oud 66 jaar, van beroep kuiper, woonachtig te Stad Ootmarssum

Aangever heeft op 5 september 1818 verklaard dat:
Johanna Nijhuis, oud 36 jaar, van beroep spinster, woonachtig te Stad Ootmarssum, ongehuwd
dochter van Berend Nijhuis, overleden
en van Mine Wigbelink
is overleden op 36‑jarige leeftijd op 5 september 1818 om 1:00 uur te Stad Ootmarssum (huis 59).

Overlijdensakte van Johanna Nijhuis

De getoonde informatie is tot stand gekomen m.b.v. aktes van de Burgerlijke stand van Ootmarsum, die beschikbaar zijn voor geboortes t/m 1918, huwelijken t/m 1939 en overlijdens t/m 1968. Kinderen die zijn voortgekomen uit deze relaties, kunnen dus ontbreken.
2019-11-22 01:40:52