Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 94, 26 oktober 1818 , aangifte van het overlijden van
Gerrit Braakhuis op 62‑jarige leeftijd.

Jannes Weustink, oud 48 jaar, van beroep wever, woonachtig te Stad Ootmarssum

Hermannus Besling, oud 29 jaar, van beroep wolkammer, woonachtig te Stad Ootmarssum

Aangever heeft op 26 oktober 1818 verklaard dat:
Gerrit Braakhuis, oud 62 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Stad Ootmarssum, ongehuwd
zoon van Gerrit Jan Braakhuis, overleden
en van Joanna Scholten, overleden
is overleden op 62‑jarige leeftijd op 24 oktober 1818 om 16:00 uur te Stad Ootmarssum (huis 119).

Overlijdensakte van Gerrit Braakhuis

2019-08-14 04:01:53