Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 6, 28 januari 1820 , aangifte van het overlijden van
Joannes Heuver op 18‑jarige leeftijd.

Berend Tijman, oud 30 jaar, van beroep boereknegt, woonachtig te Stad Ootmarssum

Jan Keupink, oud 21,5 jaar, van beroep landbouwer, woonachtig te Stad Ootmarssum

Aangever heeft op 28 januari 1820 verklaard dat:
Joannes Heuver, oud 18 jaar, woonachtig te Ootmarssum, geboren te Stad Ootmarssum
zoon van Jannes Heuver, overleden, voorheen van beroep landbouwer
en van Geertruij Rikhof, van beroep landbouwersche
is overleden op 18‑jarige leeftijd op 27 januari 1820 om 6:30 uur te Ootmarssum (huis 6).

Opmerking

beide getuigen konden niet schrijven.

Overlijdensakte van Joannes Heuver

2019-08-14 04:05:28