Uittreksel uit het overlijdensregister van de gemeente Ootmarssum,
akte 12, 13 maart 1820 , aangifte van het overlijden van
Berend Liphuis op 82‑jarige leeftijd.

Johannes van der Weij, oud 59 jaar, van beroep wolkammer, woonachtig te Stad Ootmarssum

Jan Weustink, oud 42 jaar, van beroep tuinman, woonachtig te Stad Ootmarssum

Aangever heeft op 13 maart 1820 verklaard dat:
Berend Liphuis, oud 82 jaar, van beroep wever, woonachtig te Ootmarssum, geboren te Ootmarssum
weduwnaar van Hendrika Hofstede
zoon van Albert Liphuis, overleden, voorheen van beroep wever
en van Hendrika Kienhuis, overleden
is overleden op 82‑jarige leeftijd op 11 maart 1820 om 19:00 uur te Ootmarssum (huis 120).

Overlijdensakte van Berend Liphuis

2019-08-14 04:05:42