Zoeken is altijd mogelijk via de algemene zoekpagina:

    Zoeken naar:     

Daarnaast zijn er meer specifieke zoek- en overzichtspagina’s:

Zoek een Ootmarsumer

Via deze pagina kunt u zoeken op basis van voor- en/of achternaam, beroep etc. naar Ootmarsumers. In onze database zitten inmiddels ca. 60.000 personen, die samen bijna 3000 stambomen vormen.

Zoek een bidprentje

Bidprentjes kunnen gezocht worden via deze pagina. Er zijn wat ander mogelijkheden om een bidprentje te vinden dan via de algemene zoekfunctie.

Zoek een boek

De index van onze boeken in de bibliotheek is ook opgenomen in onze database. Via deze zoekpagina kunt u hier in rondneuzen.

Wie is overleden

Via deze pagina krijgt u een lijst met wie er het afgelopen jaar in Ootmarsum en omgeving zijn overleden.

Wie Woonde Waar

Alle woningen binnen de oude stadswallen en de dorpen daaromheen zijn in kaart gebracht. Er is een algemene informatie pagina vanwaar u een specifieke woning kunt opzoeken.

Waar ben ik

Voor wie niet bekend is in Ootmarsum een handige pagina om te zien waar je bent. Een pagina die 60 woningen toont die het dichts in je eigen nabijheid staan. Het antwoord op je vraag: Waar ben ik.

Jaarboeken

Sinds 1983 bracht de vereniging jaarlijks een boekwerk uit: het Jaarboek. Op de pagina Jaarboeken vindt u hiervan een overzicht.

Bibliotheek

Op de website van de Beeldbank staat een zoekpagina waar u kunt zoeken naar boeken. Inmiddels zijn de boeken ook op de eigen website te vinden via de pagina Zoek een boek.

Algemene zoekpagina

Naast deze specifieke zoekpagina’s kunt u altijd zoeken via de algemene zoekfunctie. Deze doorzoekt tegelijkertijd alle informatie in de database. De zoekfunctie is benaderbaar op elke pagina via het vergrootglas rechtsboven de pagina.

Stadsdichter

Ootmarsum heeft inmiddels drie stadsdichters gehad. Er verschijnen met enige regelmaat nieuwe gedichten die zowel op onze website als op www.InEnOmOotmarsum.nl worden gepubliceerd. Op onze Stadsdichter pagina vind u een overzicht.

Ootmarsum Door De Jaren Heen

Van 2011 tot 2017 verschenen er wekelijks foto’s met een verhaal in Dinkellandvisie. Deze werden ook opgenomen in onze website. Op deze pagina vindt u hiervan een overzicht.

Canon van Ootmarsum

In 2011 is een 50-tal verhalen geschreven, die samen de geschiedenis van Ootmarsum in beeld brengen.Op deze pagina vindt u hiervan een overzicht.

Heemsproak

Tweejaarlijks verschijnt het periodiek Heemsproak. Op de pagina Heemsproak vindt u de digitale versies van dit periodiek.

Henk Eweg

Henk Eweg is naast Ben Morshuis een van de meest productieve leden van de vereniging. Zijn verhalen verschenen met grote regelmaat in de Jaarboekjes. Een aantal daarvan is ook beschikbaar als artikel op deze website.

Project Mijn Stad Mijn Dorp

Een deel van de foto’s op deze website (en meer) is ook te vinden op de Beeldbank. Meer informatie over dit project is te vinden op de pagina Project MijnStadMijnDorp.

2024-01-28 20:48:04