Verhalen met foto's

Op de website van Heemkunde Ootmarsum staan heel veel verhalen met foto’s. De meesten zijn ondergebracht in hoofdstukken en menu’s. Veel van deze verhalen bevatten personen die de hoofdpersoon in het verhaal zijn, of bijvoorbeeld op een klassenfoto zijn afgebeeld.

Via deze pagina kunt u de verhalen met de daarop geplaatste foto’s zoeken en vinden, door de naam van de gezochte persoon (Achternaam en/of Voornaam) in het zoekveld in te voeren. De lijst die dan vervolgens verschijnt, toont alle verhalen en pagina’s waarop deze persoon genoemd wordt. Het verhaal opent zich, door op de foto of de samenvatting te klikken.

Als deze lijst te uitgebreid is, kunt u de lijst filteren door na het aanklikken van Uitgebreider meerdere zoekcriteria mee te geven.

Veel verhalen bevatten wel persoonsnamen, maar zijn nog niet gekoppeld aan onze database. Deze verhalen zijn dan nog niet via deze zoekpagina te vinden. Probeert u dan ook eens de algemene zoekfunctie van deze website. Als u daar de persoon wel vindt, laat ons dan weten wie deze persoon is. Ook alle andere aanvullingen stellen wij zeer op prijs! Zo bouwen wij als Ootmarsumse gemeenschap samen aan het illustreren van onze eigen geschiedenis!

Verhalen met foto'sVoornaam
Achternaam
Alleen verhalen


2023-10-04 03:31:23